Bursa Hungarica a 2018/2019-es tanévre

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2018/2019-es tanévre

Mágocs Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a 2019-es évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat benyújtásának rendje:

  1. A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

  1. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

  2. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt (1 pld. vagyonnyilatkozat, 1 pld. eredeti 2018/2019-es tanévre hallgatói jogviszony igazolás, szülők jövedelemigazolása, testvérek esetén 1 pld. másolt hallgatói jogviszony igazolás/iskolalátogatási igazolás) a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

  • Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos képzésben részt vevő felsőoktatási hallgatók számára: A típusú pályázati kiírás

  • Pályázati kiírás a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára:

B típusú pályázati kiírás

A pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2018. november 06-ig!

Mágocs Város Önkormányzata