Városgazdálkodási Kft. ügyvezető álláslehetőség

Mágocs Város Önkormányzat Képviselő-testülete

pályázatot hirdet a

Mágocs Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft.

ÜGYVEZETŐ

álláshelyének betöltésére.

A Mágocs Városgazdálkodási Közhasznú Nonprofit Kft. Mágocs Város Önkormányzatának 100 %-os tulajdonában álló, többek között településüzemeltetési feladatokat ellátó gazdasági társaság.

A megbízás: 2019. január 29. napjától tölthető be. Az ügyvezetői munkakör betöltésének időtartama: 5 év. Bérezés megegyezés szerint (a fizetési és az egyéb juttatásokra vonatkozó igényt kérjük a pályázatban megjelölni.)

A pályázat elbírálásának rendje:

A pályázatokat a Képviselő-testület a 2018. évi november hónapjában soros Képviselő-testületi ülésen (2018. november 27.) bírálja el. A pályázat eredményéről az érintettek írásbeli értesítést kapnak. A kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa.

A pályázat benyújtásának helye és ideje:

A pályázatot egy példányban, zárt borítékban, 2018. november 15. napján 16:00 óráig lehet benyújtani „Mágocs Városgazdálkodási Kft. ügyvezetői pályázat” megnevezéssel.

A pályázat benyújtható

  • személyesen vagy postai úton: Mágocsi Közös Önkormányzati Hivatal (7342 Mágocs, Szabadság utca 39.)

A részletes pályázati kiírás a Mágocsi Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján, a www.magocs.hu oldalon megtekinthető. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Hőnig Mária polgármester nyújt, a 06 72/451- 110 / 16 -os telefonszámon.