Bursa Hungarica – meghosszabbított határidő!

Figyelem!

Tájékoztatjuk a tisztelt pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő és az önkormányzati döntési határidő is meghosszabbításra került.

Új határidő:

A pályázatok benyújtásának módosított határideje:

2018. november 13.

A pályázat benyújtásának rendje:

1) A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/palv/palybelep.aspx.

2) A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

3) A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt (1 pld. vagyonnyilatkozat, 1 pld. eredeti 2018/2019-es tanévre hallgatói jogviszony igazolás, szülők jövedelemigazolása, testvérek esetén 1 pld. másolt hallgatói jogviszony igazolás/iskolalátogatási igazolás) a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

Ø Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos képzésben részt vevő felsőoktatási hallgatók számára: A típusú pályázati kiírás

Ø Pályázati kiírás a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára: B típusú pályázati kiírás

 

A módosított pályázati dokumentumok az alábbi linken elérhetőek:

www.emet.gov.hu

Bursa Hungarica ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Telefon: +36 1 795 5600

Email: bursa@emet.gov.hu

Mágocs Város Önkormányzata

Skip to content