Szegregátum pályázat – Széchenyi utca, árok és járda


Mágocs Város Önkormányzata 200 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott a TOP-4.3.1-15-BA1-2016-00003 kódszámú “Élhetőbb lakókörnyezetünkért” Mágocson című projekt megvalósítására. A projektet Mágocs Város Önkormányzata konzorciumi partnerségben valósítja meg a Baranya Megyei Önkormányzati Hivatallal és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesülettel. A pályázat a település leromlott területeinek rehabilitációját és az ott élők felzárkóztatását kívánja elősegíteni.

A projekt keretében felújításra és átépítésre kerülnek a Széchenyi utcai ingatlanok előtti járdák, illetve a közút melletti árkok, melyek állaga az építés óta eltelt időszakban tönkrement, jelenlegi állapotukban baleset-veszélyesek. A csapadékvíz elvezetéséhez az út menti árok felújításra kerül, a hozzá kapcsolódó járdaszakasz új burkolatot kap.

szechenyi_petofiA kép helyettesítő szövegét a automatikusan a kép címe lett. Biztos, hogy ez megfelelően leírja a kép tartalmát? Ha nem, akkor légy szíves javítsd ki.

Skip to content