Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2017.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017.

Mágocs Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a 2017. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat benyújtásának rendje

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/palv/palybelep.aspx

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos képzésben részt vevő felsőoktatási hallgatók számára : A típusú pályázati kiírás

Pályázati kiírás a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára: B típusú pályázati kiírás

A pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának  határideje: 2016. november 08.

Skip to content