Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2018


Mágocs Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve a 2018. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók, valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázat benyújtásának rendje

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx. A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt (vagyonnyilatkozat is) a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, a meglévő felhasználónévvel és jelszóval léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

Pályázati kiírás teljes idejű, nappali tagozatos képzésben részt vevő felsőoktatási hallgatók számára: A típusú pályázati kiírás

Pályázati kiírás a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára: B típusú pályázati kiírás

A pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2017. október 03-tól 2017. november 07-ig!

Mágocs Város Önkormányzata

Skip to content